Termeni și condiții

Înainte de a utiliza sau obține orice produse, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

  • Definiții și termeni

Următorii termeni folosiți vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Pofta de Paine: este denumirea comercială (brand-ul) a DONUT WORRY BAKERY SRL , Ilfov, Strada Ortansei, Nr. 27 bis, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/1780/24.04.2017, având Codul unic de Înregistrare RO37432199.

Site/site-ul: reprezintă prezentarea aparținând DONUT WORRY BAKERY SRL , găzduit la adresa www.poftadepaine.ro dar și subdomeniile acestuia, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de DONUT WORRY BAKERY SRL.

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Vânzător: persoana juridică DONUT WORRY BAKERY SRL.

Cumpărător/client: poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridica care efectuează o comanda prin intermediul site-ului.

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii DONUT WORRY BAKERY SRL.

Newsletter: mijlocul de informare periodică, exclusiv în format electronic, asupra produselor și serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de Pofta de Paine într-o anumita perioadă de timp.

  • Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general, produsele comercializate de Pofta de Paine, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

  • Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă. Vă atenționăm asupra faptului că procesul de achiziție conduce la încheierea unui veritabil contract de vânzare, motiv pentru care opțiunea dumneavoastră de a cumpăra nu creează obligații doar în sarcina vânzătorului, cât și a cumpărătorului.

  • Limitarea răspunderii societății

Societatea nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

Societatea își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii accesați pagina Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

  • Politica de utilizare cookie-uri

Pentru detalii accesați pagina Politica de Utilizare Cookie-uri.

Societatea nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.