Despre noi

Calitate și pasiune în produsele noastre

Aventura ‘’Poftă de Pâine’’ a început în anul 2017 din dorința de a acoperi deficitul din piață al unei chifle fresh, făcută doar din ingrediente naturale de cea mai bună calitate. De atunci am crescut puțin, dar am reușit să nu ne abatem de la aceste valori și am încercat în permanență să ne îmbunătățim și să diversificăm gama de produse.

Etapele producției

01

Frământarea aluatului

Frământarea aluatului este una dintre cele mai importante operații în tehnologia de obținere a pâinii. Operația de frământare se realizează în cuva malaxorului, în care materiile prime introduse în doze, se supun amestecării atât în stadiu de prospătură cât și în cel de aluat propriu-zis.

02

Dospirea

Drumul unor chifle perfecte trece apoi prin dospitor, unde acestea, datorită drojdiei proaspete folosite în compoziție, încep procesul de fermentare cunoscut sub numele de dospire. Brutarii noștri verifică procesul la intervale regulate și atunci când aluatul şi-a mărit volumul de 2-3 ori este timpul pentru copt.

03

Coacerea

După ce bucățile de aluat au dospit corespunzător, sunt supuse coacerii, în timpul căreia, aluatul se transformă în produs finit. În procesul tehnologic, coacerea reprezintă cea mai importantă fază, deoarece aceasta produce schimbarea materiilor utilizate la prepararea aluatului, în produs alimentar comestibil.

De ce să ne alegi pe noi?

Produsele noastre au un gust mai bun datorită frământării cu atenție și coacerii în inima cuptorului pentru a ajunge în stadiul perfecțiunii.

Pâinea proaspătă, de dimineață coaptă
O zi bună începe cu gustul aromat al aluatului artizanal.
Varietatea de produse coapte
Frământăm aluatul pentru toate gusturile.
Naturalețea din fiecare pâine
Ingredientele naturale transformă gustul în ceva unic.
Pâinea proaspătă, de dimineață coaptă
O zi bună începe cu gustul aromat al aluatului artizanal.
Varietatea de produse coapte
Frământăm aluatul pentru toate gusturile.
Naturalețea din fiecare pâine
Ingredientele naturale transformă gustul în ceva unic.
Textură, aromă și savoare
Trei elemente ce fac pofta de pâine să fie și mai mare.
Proces bazat pe forța detaliilor
Aluatul gata de pus la copt are nevoie de propriul răsfăț pentru a fi pe placul tuturor.
Chifle sărate și aluat dulce
Pofta de pâine vine mâncând, de asta oferim din toate cât mai mult.
Textură, aromă și savoare
Trei elemente ce fac pofta de pâine să fie și mai mare.
Proces bazat pe forța detaliilor
Aluatul gata de pus la copt are nevoie de propriul răsfăț pentru a fi pe placul tuturor.
Chifle sărate și aluat dulce
Pofta de pâine vine mâncând, de asta oferim din toate cât mai mult.

Pâine proaspătă, coaptă în fiecare dimineață

La Poftă de Pâine, pasiunea noastră pentru coacere și atenția pentru detalii ne diferențiază. Amestecăm tradiția cu inovația pentru cei mai buni burgeri.

Suntem o echipă strânsă, unită de o cauză comună: să adunăm cele mai bune idei în coacerea chiflelor și să le împărtășim cu clienții noștrii.

Ce ar putea fi mai bun decât atât?

Pâine proaspătă, coaptă în fiecare dimineață

La Poftă de Pâine, pasiunea noastră pentru coacere și atenția pentru detalii ne diferențiază. Amestecăm tradiția cu inovația pentru cei mai buni burgeri.

Suntem o echipă strânsă, unită de o cauză comună: să adunăm cele mai bune idei în coacerea chiflelor și să le împărtășim cu clienții noștrii.

Ce ar putea fi mai bun decât atât?

Ne puteți găsi la